Stopcontact aansluiten

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Eindhoven?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Mensen gebruiken veel elektrische apparaten in de keuken, woonkamer, badkamer en zelfs de slaapkamer. Vroeger was het niet nodig om een ​​stekker naast het bed te hebben, maar nu wil iedereen ‘s nachts zijn telefoon naast zijn bed kunnen opladen, waardoor meer dan voorheen een stopcontact aansluiten nodig is. Er verschijnen steeds meer gadgets in de woonkamer. De tv en de tv-box, de Xbox of Playstation en elk geluidssysteem moeten op een stopcontact zijn aangesloten. Het gebruik van een verlengsnoer is geen goed idee omdat dit overbelasting kan veroorzaken. In feite zou je al minstens vier stopcontacten in de woonkamer moeten hebben, dus het is nog steeds een goed idee om nog twee stopcontacten toe te voegen. Zo heb je genoeg stopcontacten en minder gaten en oneffenheden in de muur.

 

Hoeveel kost het om een ​​extra stopcontact te laten installeren?

Er zijn veel verschillende prijzen voor het toevoegen van een extra stopcontact. De prijs ligt meestal tussen de 50 en 120 euro, inclusief installatiekosten en materiaalkosten. De prijs verandert afhankelijk van hoeveel werk de elektricien moet doen. Op sommige plaatsen moeten elektriciteitsdraden door de muur worden getrokken om bij een stopcontact te komen. De wand moet dan ingefreesd worden, wat de kostprijs nog duurder maakt. Een stopcontact in een badkamer kan ook meer kosten dan een normaal stopcontact. Ook moet rekening worden gehouden met het uurloon van de elektricien en als de werkzaamheden langer duren omdat bijvoorbeeld de bedrading moet worden verlengd, kan dit tot extra kosten leiden. Dus als je iets van elektriciteit weet, kun je ook dapper genoeg zijn om de draden te trekken of zelfs de stopcontacten zelf te installeren. Als u echter niet veel weet van elektriciteit, kunt u het beste een professionele elektricien zoals wij bellen om het voor u te doen, zodat alles perfect werkt. Bel ons daarom voor het maken van een afspraak. Ook voor dringende oproepen kunnen we snel ter plaatse zijn.

 

Laat een extra stopcontact aansluiten in de meterkast met onze hulp

De meterkast heeft in veel oude huizen geen stopcontact, maar veel mensen zetten er graag hun wifi-box of internetmodem in. Als professionele elektriciens kunnen wij snel een stopcontact in de meterkast plaatsen. Verder kunt u 24/7 op ons rekenen voor alle elektrotechnische klussen. Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring, dus ze kunnen niets doen. Dat doen onze elektriciens immers elke dag. U kunt bij ons terecht voor reparaties, installaties, onderhoud en advies. Ook kunt u bij ons terecht als de stroom uitvalt of als er andere elektrische problemen zijn. Vrijwel altijd vinden onze elektriciens ter plaatse een oplossing. We zijn al heel lang open. Wij kunnen u ook ‘s avonds en in het weekend helpen.

Stopcontact aansluiten
Call Now Button