3 Fase aansluiting

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Eindhoven?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Ook al ben je geen professionele elektricien, je moet in ieder geval weten welk type aansluiting er in jouw huis wordt gebruikt. De meeste huizen gebruiken meestal een 1 fase in plaats van een 3 fase aansluiting. Ondanks het verschil werken beide op wisselstroom of AC. In de driefasige uitvoering vind je drie aparte wisselspanningen die elk een frequentie van 60 Hz hebben. Ze zorgen voor een constante stroomvoorziening, waardoor het een betere keuze is dan een 1 fase systeem. Als u meer wilt weten over dit type verbinding, moet u meer te weten komen over de prestatie voordelen ervan.

 

Een reden om een ​​3-fasen verbinding te gebruiken

Het eerste opmerkelijke voordeel van het gebruik van dit type systeem is gerelateerd aan het gebruik van bedrading. U kunt besparen op bedrading omdat deze aansluiting niet zoveel draden gebruikt als een 1 fase systeem. In een 3-fase schakeling krijgt u een grotere vermogensdichtheid dan de enkele versie bij dezelfde stroomsterkte. Dit verklaart waarom je wat geld kunt besparen op bedrading omdat je het kort kunt houden voor de 3 fase aansluiting. Het volgende voordeel is dat het 3 fase draden belastingen gemakkelijker kan balanceren. Dat betekent dat u de energie-efficiëntie verhoogt die wordt gebruikt voor het leveren van stroom aan uw apparaten. Het biedt ook flexibiliteit omdat u de lading kunt verdelen op basis van uw behoeften. Als je drie vergelijkbare apparaten in huis hebt staan, kun je het stroomverbruik goed verdelen. Dit voorkomt een stroomoverbelasting die vaak voorkomt bij een 1 fase aansluiting.

 

Een 3-fasen verbinding installeren

Alle apparaten in huis werken op een eenfasige aansluiting. Hoe kan je deze instelling veranderen in een 3 fasen systeem? Welnu, u kunt overleggen met een erkende elektricien zoals wij. We kunnen u in ieder geval tijd en energie besparen omdat u niet bij dit project betrokken hoeft te zijn. Eerst zorgen we ervoor dat de stroombron is losgekoppeld voordat we met de installatieprocedure beginnen. Vervolgens zullen we de juiste kabels kiezen die voor deze klus worden gebruikt. Daarna zullen we de driefasige energiemeters aansluiten en ervoor zorgen dat ze op de juiste plaats staan. Vervolgens plaatsen we de stroomonderbreker op de juiste manier. Dit apparaat wordt de hoofdschakelaar die u later kunt gebruiken. We zullen ook informatie geven over welk type stroomonderbreker u voor dit type aansluiting kunt kiezen.

 

Nog een overweging om over na te denken

Als u heeft besloten om uw 1 fase aansluiting om te zetten in een driefasig systeem, moet u het goed doen. De eenvoudigste manier is om onze diensten te gebruiken, omdat het zowel veiligheid als tevredenheid biedt. U kunt verschillende elektriciens vergelijken om er zeker van te zijn dat u de beste services krijgt.

3-fase-aansluiting
Call Now Button